Γεννήθηκε στις 02.05.1972 στην πόλη Reutlingen της Γερμανίας, όπου και φοίτησε στο Mathaüs-Beger-Schule. Το 1992 σπούδασε στην Στουτγάρδη Heilpraktiker (Πρακτικός Θεραπευτής) με ειδικότητα τον Βελονισμό. 

Στην συνέχεια σπούδασε το 1995 στην πόλη Balingen το επάγγελμα του μασέρ και λουτροθεραπευτή. Δούλεψε ως μασέρ στην ιδιωτική κλινική Rehaklinik-Schwäbische Alb . Στο μεσοδιάστημα αυτό σπούδασε το1998 ταυτόχρονα Φυσικοθεραπεία στην σχολή Weber- Schule- Balingen. Κατά την επαγγελματική του δραστηριότητα στην κλινική Rehaklinik-Schwäbische Alb, μετεκπαιδεύτηκε σε διάφορες ειδικότητες στον κλάδο της Φυσικοθεραπείας μεταξύ άλλων Manual-Therapy, PNF, Bobath, Mc. Kenzie. 

Το 2000 τελείωσε την επαγγελματική του πορεία στην κλινική με την θέση του υποδιευθυντή. Το 2001 πραγματοποίησε την μετοικεσία στην Θεσσαλονίκη και ίδρυσε το 2004 μαζί με την Μαρία Γκουτσίδου το Therapypoint. 

Στην διάρκεια της επαγγελματικής του δραστηριότητας στην Ελλάδα μετεκπαιδεύτηκε και σε άλλες ειδικότητες της Φυσικοθεραπείας όπως Triggerpoint Therapy,Adverse Neural Dynamics, Mulligan Concept. Συμμετείχε σαν θεραπευτής της Ελένης Δανιηλίδου το 2008 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. To 2010 σπούδασε στην πόλη Στουτγάρδη Γερμανίας σε ένα πρόγραμμα Μάστερ για 5 χρόνια Οστεοπαθητική και αποφοίτησε με τον τίτλο Μaster of science. Tην πτυχιακή και μεταπτυχιακή του εργασία παρουσίασε στο συνέδριο Οστεοπαθητικης του Βερολίνο το 2015.

elGreek