Παρέχουμε μια συνδυαστική θεραπευτική προσέγγιση

Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο Therapypoint συνδυάζονται αρμονικά αναμεταξύ τους έτσι ώστε να έχετε το θεραπευτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Εφαρμόζοντας έτσι το θεραπευτικό μοντέλο μειώνεται αισθητά ο χρόνος επανεντάξης σας στην καθημερινότητα.

Δείτε όλες τις θεραπείες

Τα πλεονεκτήματα μας

Θα λάβετε μια θεραπεία προσαρμοσμένη στον οργανισμό σας σύμφωνα με την κλινική εικόνα και τα συμπτώματα που έχετε
Ο ολιστικός τρόπος προσέγγισης των συμπτωμάτων σας θα ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς αυτοίασης και επούλωσης
Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της θεραπείας μας διευκολύνει να σας φέρουμε γρήγορα στην σωστή θεραπευτική πορεία
Ο χώρος που θα λάβετε την θεραπεία σας διαμορφώθηκε αρμονικά για να αισθανθείτε όμορφα κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας
Οι ειδικευμένοι θεραπευτές του Therapypoint μετεκπαιδεύονται συνεχώς για να είναι πάντα στην τρέχουσα επιστημονική εξέλιξη
Με το ευρύ δίκτυο συνεργασίας μας δίνεται η δυνατότητα να καλύψουμε κάθε ανάγκη που δημιουργείται στο θεραπευτικό σας πρόγραμμα

Σχετικά με εμάς

Η πολυετής εμπειρία στον θεραπευτικό χώρο μας επέτρεψε να αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο εύρος παθήσεων και τραυματισμών. Η ομαδικότητα και ο συντονισμός των θεραπευτών μας είναι τα κλειδιά της αποτελεσματικής μας παρέμβασης. Στους στόχους μας ανήκει και η συνεργασία με άλλους επαγγελματίες υγείας (ορθοπεδικοί, νευρολόγοι, γυμναστές κ.α.) ώστε να βελτιωθεί και άλλο το θεραπευτικό σας αποτέλεσμα. Αυτός ο τρόπος δικτύωσης μας δίνει τη δυνατότητα να στηρίξουμε σε μεγαλύτερο εύρος χρόνου την αποτελεσματικότητα της θεραπείας μας.

Κάντε μια ερώτηση

Γνώρισε τους θεραπευτές

Πασχάλης Γιοφτσίου

Πασχάλης Γιοφτσίου

Οστεοπαθητικός Ost.,MSc., D.O.OSD - Φυσικοθεραπευτής Pht.

Γεννήθηκε στις 02.05.1972 στην πόλη Reutlingen της Γερμανίας, όπου και φοίτησε στο Mathaüs-Beger-Schule.

Διαβάστε περισσότερα
Μαρία Γκουτσίδου

Μαρία Γκουτσίδου

Φυσικοθεραπεύτρια Pht., KPE.

Γεννήθηκε στις 03.02.1974 στο Tübingen της Γερμανίας και μεγάλωσε στα Δίκαια Έβρου όπου και τελείωσε το σχολείο της το 1991.

Διαβάστε περισσότερα
Χαράλαμπος Καϊσέρογλου

Χαράλαμπος Καϊσέρογλου

Φυσικοθεραπευτής BSc (Hons), MSc.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη το 1994. Από μικρός ασχολούνταν με τον αθλητισμό και έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση.

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία νέα και έρευνα

Ανακαλύψτε τα τελευταία νέα σχετικά με την Φυσικοθεραπεία και πληροφορίες για όλες τις φυσικοθεραπευτικές σας ανάγκες και τις ανάγκες σας σε θέματα υγείας.

Διαβάστε όλα τα νέα

Αξιολόγηση πελατών

Συνεργασίες

de_DEGerman