Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη το 1994. Από μικρός ασχολούνταν με τον αθλητισμό και έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Αυτό ήταν που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με την φυσικοθεραπεία καθώς ένας τραυματισμός τον έφερε σε στενή επαφή με την επιστήμη της φυσικοθεραπείας.

Είναι πτυχιούχος του University of East London όπου και αποφοίτησε το 2016 με Honour Degree. Στην συνέχεια θέλοντας να αποκτήσει περαίτερω γνώσεις και να εμβαθύνει και άλλο έκανε και το μεταπτυχιακό του πάνω στην μυοσκελετική φυσικοθεραπεία του University of East London. 

Έχει πραγματοποιήσει τις κλινικές του ασκήσεις σε κέντρα αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθώς και κατά την στρατιωτική του θητεία ήταν φυσικοθεραπευτής στο ιατρείο του στρατοπέδου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γύρω απο την χειροπρακτική (Spinal Manipulative Therapy) και είναι κάτοχος διπλώματος του παγκόσμιου οργανισμού κινησιοπερίδεσης Kinesio Taping Association International (KTAI).

Το 2018 ξεκίνησε την 5ετή φοίτηση της Οστεοπαθητικής σχολής της Γερμανίας (Osteopathie Schule Deutschland) διευρύνωντας έτσι τις γνώσεις του γύρω από το ανθρώπινο σώμα καθώς η οστεοπαθητική είναι μια επιστήμη η οποία εμβαθύνει πιο πολύ στις μυοσκελετικές, σπλαχνικές και κρανιοιερές δυσλειτουργίες.

elGreek